Het IJsselmeer, het grootste zoetwatergebied van Europa. Nederlands grootste verblijfplaats van vogels, internationaal als Wetland erkend en tevens Vogelrichtlijngebied, cultuurhistorisch erfgoed, een schitterend natuurgebied en... de enige nog open plek met vergezicht !
© MK-DATA 2011-2019
IJSSELMEERVERENIGING
Home De Vereniging Nieuws Algemeen Contact Het IJsselmeergebied Zoeken

1972 - 2019 - al 47 jaar !

29-11-2012 - Vacature de Friese Millieu Federatie
De Friese Milieu Federatie is op zoek naar een: Ambitieuze en creatieve projectmedewerker (v/m) voor 28 uur per week Wat ga je doen? Ondersteuning geven aan projecten die het milieubewustzijn van de Friese burger vergroten Het samen met collega’s ontwikkelen en uitvoeren van inspirerende en creatieve publiciteitscampagnes en bijeenkomsten Werken met nieuwe communicatiemiddelen als Twitter en Facebook Je komt zelf met ideeën, formuleert projectplannen en werkt op een projectmatige wijze samen met collega’s aan de uitvoering. Je vindt het leuk om met diverse onderwerpen aan de gang te zijn en kunt daartussen snel schakelen. Wat breng je mee? Je hebt: minimaal een op de functie gerichte HBO-opleiding affiniteit met natuur, milieu en duurzaamheid organisatietalent, bent creatief en gericht op resultaten uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden kennis van en ervaring met digitale media, waaronder Twitter en Facebook 1 jaar relevante werkervaring of meer beheersing van de Friese taal en bekendheid met het Friese netwerk is een pre  Wat bieden wij? Een baan voor 28 uur per week gedurende één jaar. Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Een team van enthousiaste medewerkers. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de Cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Praktische informatie Meer informatie over de organisatie en de projecten is te vinden op onze website www.friesemilieufederatie.nl en via twitter @FMF. Hans van der Werf (directeur) kan de functie verder toelichten. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 058 – 2890303. Je sollicitatiebrief en CV kun je tot donderdag 13 december sturen naar Friese Milieu Federatie T.a.v. Monique Kloppenburg-Antoine Oostergoweg 7 Postbus 713 8901 BM Leeuwarden m.kloppenburg@friesemilieufederatie.nl De sollicitatiegesprekken zijn op woensdag 19 december, van 13.00 uur – 17.00 uur
De Friese Milieu Federatie werkt met hart en ziel aan een duurzaam Fryslân waarin een vitale natuur, een gezond milieu en een robuust landschap centraal staan. Samen met onze 36 aangesloten organisaties slaan we bruggen tussen overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en burgers. Door middel van campagnes en projecten als ‘Oars Ite ‘, ‘Fair Fibers’, ‘Jongeren Panel Duurzaam Fryslân’ en ‘Ik hou van Fryslân’ vergroten we het duurzame gedrag van de Friese burger. Onze ambitie is dat Fryslân de mooiste provincie van Nederland blijft en de duurzaamste provincie van Nederland wordt.