Het IJsselmeer, het grootste zoetwatergebied van Europa. Nederlands grootste verblijfplaats van vogels, internationaal als Wetland erkend en tevens Vogelrichtlijngebied, cultuurhistorisch erfgoed, een schitterend natuurgebied en... de enige nog open plek met vergezicht !
© MK-DATA 2011-2019
IJSSELMEERVERENIGING
Home De Vereniging Nieuws Algemeen Contact Het IJsselmeergebied Zoeken

1972 - 2019 - al 47 jaar !

05-12-2013 - Vacature voor een projectmedewerker bij de Friese Milieu Federatie
Hierbij wil ik u de vacature voor een projectmedewerker bij de Friese Milieu Federatie onder de aandacht brengen. Vanwege het vertrek van de huidige medewerker zoeken we een ambitieuze en creatieve projectmedewerker voor 28 uur per week die een impuls gaat geven aan projecten die het milieubewustzijn van de Friese burger vergroten en het draagvlak vergroten voor natuur en energievraagstukken.
Ambitieuze en creatieve projectmedewerker (v/m)  voor 28 uur per week De Friese Milieu Federatie werkt met hart en ziel aan een duurzaam Fryslân waarin een vitale natuur, een gezond milieu en een robuust landschap centraal staan.  Samen met onze 38 aangesloten organisaties slaan we bruggen tussen overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en burgers. Door middel van campagnes en projecten als ‘Oars Ite ‘, ‘Fair Fibers’, ‘Jongeren Panel Duurzaam Fryslân’ en ‘Ik hou van Fryslân’ vergroten  we  het duurzame gedrag van de Friese burger. Onze ambitie is dat Fryslân de mooiste provincie van Nederland blijft en de duurzaamste provincie van Nederland wordt. De Friese Milieu Federatie is op zoek naar een: Ambitieuze en creatieve projectmedewerker (v/m)  voor 28 uur per week Wat ga je doen? Een impuls geven aan projecten die het milieubewustzijn van de Friese burger vergroten, draagvlak vergroten voor natuur en energievraagstukken  Het samen met collega’s ontwikkelen en uitvoeren van inspirerende en creatieve publiciteitscampagnes en concepten  Werken met nieuwe communicatiemiddelen en marketingtools  Je komt zelf met ideeën, formuleert  projectplannen en werkt op een projectmatige wijze samen met collega’s  aan de uitvoering. Je vindt het leuk om met diverse  onderwerpen aan de gang te zijn en kunt  daartussen snel schakelen.     Wat breng je mee?  Je hebt: minimaal een op de functie gerichte HBO-opleiding  organisatietalent, creatieve en inspirerende benadering en een resultaat en productgerichte aanpak  uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt geen moeite om voor grote groepen mensen je verhaal te vertellen  kennis van en ervaring met digitale media, je bent een actieve twitteraar en gebruikt facebook volop  minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het werkveld van natuur en duurzaamheid  beheersing van de Friese taal en bekendheid met het  Friese netwerk is een pre  Wat bieden wij? Een baan voor 28  uur per week gedurende één jaar. Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Een team van enthousiaste medewerkers. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de Cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Praktische informatie Meer informatie over de organisatie en de projecten is te vinden op onze website www.friesemilieufederatie.nl en via  twitter.com/FrieseMilieuFed    Hans van der Werf (directeur) kan de functie verder toelichten. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 058 – 2890303. Je sollicitatiebrief en CV  kun je tot en met 18 december sturen naar: Friese Milieu Federatie T.a.v. Monique Kloppenburg-Antoine Oostergoweg 7 Postbus 713 8901 BM Leeuwarden m.kloppenburg@friesemilieufederatie.nl De sollicitatiegesprekken zijn op woensdag 8 januari 2014.
Geïnteresseerden kunnen zich melden tot en met 18 december bij de Friese Milieu Federatie. Voor meer informatie verwijs ik u naar bijgevoegde tekst en naar onze website www.friesemilieufederatie.nl Met vriendelijke groet, Hans van der Werf Directeur.