Het IJsselmeer, het grootste zoetwatergebied van Europa. Nederlands grootste verblijfplaats van vogels, internationaal als Wetland erkend en tevens Vogelrichtlijngebied, cultuurhistorisch erfgoed, een schitterend natuurgebied en... de enige nog open plek met vergezicht !
© MK-DATA 2011-2019
IJSSELMEERVERENIGING
Home De Vereniging Nieuws Algemeen Contact Het IJsselmeergebied Zoeken

1972 - 2019 - al 47 jaar !

27-12-2011 - Nieuwe IJsselmeerberichten - winter 2011/2012
Het nieuwe winternummer van IJsselmeerberichten is in aantocht. Inhoud o.a.:    Een interview met Midas Dekkers   Informatie over het komend 40-jarig jubileum van de IJsselmeervereniging   Een terugblik door enkele voorzitters op 40-jaar IJsselmeervereniging   Informatie over het Jubileumboek  "Pittorekse reis langs de dode steden van de Zuiderzee en De IJsselmeer"   Bouwen in het Markermeer is niet nodig,  Bruine-vlootschippers, en nog veel meer interessante zaken.  
Niet-leden kunnen deze bestellen door € 3,50 (inclusief verzendkosten) over te maken op onze bankrekening (zie hoofdpagina onder Actuele informatie) onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats. Of nog eenvoudiger: bestel het via “Algemeen” - “Clubartikelen". (zie bijlage, pdf 1631 kb)  
“Het bestuur van de IJsselmeervereniging wenst u  een zeer voorspoedig 2012, met veel weidse vergezichten !”