Lid worden

Het wordt hoog tijd om - samen met u - zorg te dragen voor één beschermend beleid met als doel het IJsselmeergebied uniek te houden. Daar maakt de IJsselmeervereniging zich druk om en zij blijft dat doen... samen met u! Help het IJsselmeergebied te behouden en wordt nu lid van onze vereniging voor € 25,- per jaar en ontvang 2 á 3 keer per jaar de IJsselmeerberichten. Als nieuw lid ontvangt u altijd een welkomstpakket. Vul onderstaande formulier dus snel in en druk op verstuur! Onze folder (KLIK)
Word nu lid !